zo maak jeje huis winterproof


Langzaam zijn we weer gewend aan koudere en kortere dagen. Een heel goede reden om het binnen lekker warm en gezellig te maken!


de woonkamer

In de winter draait het allemaal om knusheid. Nu de dagen korter worden hebben we weer meer behoefte om gezellig en warm binnen te zitten. Als je ’s avonds thuiskomt, wil je dan ook een comfortabele en sfeervolle woonkamer binnenkomen en je heerlijk kunnen nestelen. Krul jezelf op in een fijne hangstoel of op de bank en kies je zachtste kussens uit. Lekker dicht bij de verwarming!

zachte plaids en kleden

In materialen zijn structuren en onregelmatige patronen goed zichtbaar. Denk aan gebreide en wollen plaids voor op de bank, houten bijzettafeltjes of geweven rieten manden die lekker grof mogen zijn. Die ruwheid wordt dan weer in balans gebracht door kleden en kussens in zachte en aaibare uitvoeringen.

Huis winterproof met kussens en plaids
Klik op de afbeelding om alle kussens en plaids te bekijken.

sfeervolle combinaties

Je kunt volop spelen en combineren met verschillende kleuren en materialen. Ga voor een rustige basis en varieer vervolgens met accessoires. Zet grote en kleine kaarsen bij elkaar, leg kussens met verschillende hoezen en prints op de bank. Nog meer gezelligheid creëer je met mooi theeservies, opvallende vazen, royale schalen en sfeervolle fotolijstjes. Je zou bijna je huis niet meer uitkomen!

winterproof met kaarsen

Tip: Als accessoires kies je dit seizoen voor natuurlijke items en materialen. Houten hertjes en beeldjes van andere bosdieren zoals uilen zijn hot! Ook veel kleuren voor je interieur lijken deze winter rechtstreeks afkomstig te zijn uit het bos: okergeel, groen, bruin en mostinten.


we maken ons huis winterproof!


de slaapkamer

Slaapkamer winterproof

licht en fris in de slaapkamer

De Scandinavische trend past uitstekend bij dit winterseizoen. Kies in de slaapkamer niet alleen voor frisheid door de ramen open te zetten, maar pas bijvoorbeeld ook het kleurenpalet van je dekbedovertrek aan op de frisse en crispy winterse witte dagen. De basis wordt gevormd door lichte kleuren, pasteltinten en natuurlijke materialen. Wit, grijs en grijs-groentinten geven een fris effect en door het gebruik van lekker veel zachte (sier)kussentjes straalt je slaapkamer toch geborgenheid en warmte uit.

Kussens en plaids in de slaapkamer

onder de wol

Bovendien zijn wit, crème en grijs allemaal kleuren die je heel goed kunt combineren met andere kleuren en materialen die je zelf mooi vindt. Tijdens lange winterse dagen en avonden omring je jezelf dus met lekker veel fluffy kussens en plaids waardoor de slaapkamer op elk moment behaaglijk is. Steek mooie kaarsen aan, zet een pot thee en kruip met een goed boek of fijne serie op of onder de wol!

Slaapkamer winterproof


we maken onze slaapkamer winterproof!