kerstmis over the top:foute kerstproducten


Het hoeft natuurlijk allemaal niet zo serieus te zijn met de kerstdagen. Echte kerstfans gaan helemaal los op het kerstthema, lekker fout en over the top! Wij zetten onze foutste kerstproducten voor jou op een rijtje! 


foute kersttrui

Was het eerst nog een beetje een kleinschalige grap, de laatste jaren is de foute kersttrui een heus item geworden. Er worden zelfs ‘ugly Christmas sweater’-feestjes georganiseerd: wie heeft de foutste, lelijkste trui kunnen vinden? In knalrood of groen, en bij voorkeur met gekke afbeeldingen of teksten als ‘Santa has been naughty’…

Kersttrui Jolly - Rood

Kersttrui Jolly - Rood

€ 6. 99

kerstdorpen en kerststallen

Wil jij dit jaar een mooi een mooi kerstdorp met miniatuurhuisjes en figuurtjes bouwen? Kies voor een compleet dorp of maak je eigen dorp met huisjes, kerken, treinen, winkeltjes, verlichting en bijbehorende figuren. Voeg wat nepsneeuw toe en jouw typisch Nederlandse kerstdorp is compleet!

goud is fout

Versier de tafel met gouden accessoires: dek ‘m met goudkleurig Amefa bestek, feestelijke champagneglazen met gouden confetti print en maak de tafel extra feestelijk met gouden servetringen!

Cocktailglas ananas - goud

Cocktailglas ananas - goud

€ 9. -

jolly x-mas

Breng de vrolijke kerstsfeer op tafel met de bordjes, schaaltjes en bekers van Jolly X-mas!

Jolly X-mas bordje - 22 cm - blauw

Jolly X-mas bordje - 22 cm - blauw

€ 1. 49

foute kerstverlichting

Met kerstverlichting zorg je voor extra sfeer tijdens de feestdagen, maar wil je écht uitpakken deze kerstdagen? Kies dan voor één van onze kerstfiguren met verlichting, zoals deze sneeuwpop; al jaren een geliefde gast in vele interieurs!

Konstsmide led fibre optic sneeuwpop - 40 cm

Konstsmide led fibre optic sneeuwpop - 40 cm

€ 41. 01

wedgwood windsor kerstservies

Het is pas echt kerst met dit prachtige Wedgwood Windsor Christmas servies. Dit servies is gemaakt van aardewerk en bevat een leuke kerstdecoratie.

foute kerstmuziek

Bij kerst hoort natuurlijk kerstmuziek! Laat je kerstnummers extra goed klinken door ze af te spelen op een ouderwetse platenspeler! Niets gaat boven de nostalgische, kleine tikjes en kraakjes van een langspeelplaat!

Maak je liever een foute kerstlijst op Spotify? Dan hebben we hier alvast een aantal nummers die niet mogen ontbreken op jouw playlist!

  1. Youp van ’t Hek – Flappie
  2. Wham! – Last Christmas
  3. Andy Williams – The Most Wonderful Time of the Year
  4. Mariah Carey – All I Want For Christmas is You
  5. André Hazes – Eenzame Kerst
  6. Chris Rea – Driving Home For Christmas
  7. Mud – Lonely This Christmas
  8. José Feliciano – Feliz Navidad
  9. Kenny Rogers & Dolly Parton – Christmas Without You
  10. Bing Crosby – White Christmas 

Sprankelende feestdagen