dit zijn de laatstedekbedovertrektrends


De winter staat voor de deur en dus zoeken we het liefst de warmte op van ons eigen huis. Hét ideale moment om je slaapkamer weer knus te maken. Hoe doe je dit nu beter dan je dekbed in een nieuw jasje te steken? Wij tonen je de laatste dekbedovertrektrends!


Je staat er vast niet vaak bij stil, maar we besteden ongeveer een kwart van iedere dag door in bed. Een goed dekbed en een zacht dekbedovertrek zijn daarom niet geheel onbelangrijk. Het dekbedovertrek moet niet alleen lekker zacht aanvoelen, maar moet er ook nog eens goed uitzien. Het is het eerste wat je ziet wanneer je naar je bed kijkt en hij moet het liefst ook nog eens passen bij de kleuren en stijl van de andere items in je slaapkamer, zoals de decoratieve kussens, je bedsprei en de gordijnen. Wij zetten de vier mooiste trends op een rij met behulp van de dekbedovertrekken van ons eigen merk!

natuurlijk wit

Wit in de slaapkamer oogt niet alleen heel fris, het zorgt ook voor rust en ruimtelijkheid. Met een wit dekbedovertrek zul je je daarom al gauw op je gemak voelen. Naast geheel witte dekbedovertrekken zien we ook steeds vaker witte dekbedovertrekken met subtiele details, zoals onze lijnen zigzag en graphic lines. En mocht je dan tóch nog wat kleur willen toevoegen op je bed, dan kun je er altijd nog voor kiezen om alleen je kussensloop een kleurtje te geven of een paar gekleurde kussens en plaids toe te voegen.

Blokker dekbedovertrek wit
Afgebeeld: Blokker dekbedovertrek – wit

etnisch

Een slaapkamer in etnische stijl kenmerkt zich door natuurlijke elementen die zijn opgedaan uit een ander land of andere cultuur. Dekbedovertrekken die voldoen aan deze stijl herken je aan speelse en kleurrijke details, zoals in de lijnen: etnic wyber, etnic stripe, etnic big leave en etnic checkGeef je etnische slaapkamer een finishing touch met rotan meubels en accessoires, kleurrijke sierkussens en mooie, opvallende (kunst)planten.

Blokker dekbedovertrek etnic wyber
Afgebeeld: Blokker dekbedovertrek – etnic wyber

color blocking

Het zal je vast niet ontgaan zijn; Color Blocking is dé trend van dit moment! De trend is komen overwaaien van de catwalk naar de interieurwereld en heeft nu ook z’n intrede gedaan in de slaapkamer. Bij deze trend draait het om het combineren van felle of opvallende kleuren om zo een gewaagd contrast te creëren. In één van onze low check multi-lijnen, worden groen, roze en blauw op een speelse manier met elkaar gecombineerd.

Blokker dekbedovertrek low check multi
Afgebeeld: Blokker dekbedovertrek – low check multi – groen/roze

scandinavisch

Ga je liever voor een Scandinavische look in je slaapkamer? Kies dan voor een dekbedovertrek met eenvoudige, frisse kleuren en grafische vormen. Maak je slaapkamer compleet met vintage en design meubels en hang een bijpassende hanglamp op, zoals de Carlton hanglamp van EGLO.

Blokker dekbedovertrek graphic lines groen/grijs
Afgebeeld: Blokker dekbedovertrek graphic lines groen/grijs

welke trend past het best in jouw slaapkamer?


we kruipen onder de wol!

Profiteer nu tijdelijk van onze 1+1 gratis-actie op Blokker dekbedovertrekken! Wees er snel bij, want je bent niet de enige die gek is op onze superzachte dekbedden…